|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Janosik Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 6:51 pm Temat postu: Kraków Skawińska |
|
|
poszukuje swierzych informacji na temat tej placowki
byl tam ktos ostatnio? a moze ktos sie tam leczy od dluzszego czasu?
ktorego lekarza immunologa polecacie?
a moze w Krakowie jest jakas lepsza opcja niz Skawińska?
jestem nowy w temacie i potrzebuje aktualnych informacji bo od dobrego wyboru na samym poczatku zalezy dalsze leczenie Smile
pozdrawiam!!
nie wiem z jakiej paki ktos przeniosl moje pytanie do dzialu: o nas dla nas z nami... Poznajemy się lepiej – kontakty, zdjęcia, spotkania, ogłoszenia, ankiety
nie chce sie z nikim poznac, kontaktow tez nie szukam,zdjec ogladac rowniez nie chce, o spotkaniu tez nie mysle. ogloszen nie czytam, ankiet nie wypelniam
umiescilem ten watek w dziale porady i doswiadczenia gdyz poszukuje opini ludzi ktorzy maja doswiadczenia z klinika na Skawinskiej, lub porady na temat innych placowek z krakowa leczacych choroby autoimmunologiczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 9:30 pm Temat postu: Re: Kraków Skawińska |
|
|
Janosik napisał: |
pozdrawiam!!
nie wiem z jakiej paki ktos przeniosl moje pytanie do dzialu: o nas dla nas z nami... Poznajemy się lepiej – kontakty, zdjęcia, spotkania, ogłoszenia, ankiety
nie chce sie z nikim poznac, kontaktow tez nie szukam,zdjec ogladac rowniez nie chce, o |
ja przeniosłam temat ponieważ napisałes w nieodpowiednim miejscu, moderator i tylko on ma prawo to zrobić bez tłumaczenia dlaczego
jesli chcesz informacji to możesz sie dopisać do wątków juz istniejących , ktore podała Ci kinga,
nie zakłada się nowych tematów jeśli taki juz istnieje
,od rozmow na tematy szpitali są inne działy i to własnie ten gdzie przesunełam Twój o Nas dla Nas....
a zdjęcia to jeszcze inny dział bo to Rozmowy Niekontrolowane a tam Twojego postu nie przesuwałam
używając wyszukiwarki ( ona pomaga )w dziale O Nas , dla Nas z Nami znalazłam to czego szukasz prosze bardzo - http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=4437&highlight=krakow+kto+tam+leczy
mod wie jaki jest układ forum i wie gdzie kierować tematy ktore nie zawsze pasuja tam gdzie zakładająca nowa osoba postanawia go umieścić _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Janosik Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 10:38 pm Temat postu: |
|
|
poprostu na chlopski rozum wydawalo mi sie ze takie pytanie bardziej pasuje do tego dzialu... i dalej tak mi sie wydaje ale to "mod" ma zawsze racje
dziekuje za linki juz tam bylem i czytalem... informacji jest niewiele i sa bardzo ogolnikowe czesto z przed kilku lat a z tego co wiem sporo osob sie tam leczy i wkrotce mam do nich dolaczyc...
pozdrawiam obie panie MOD  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 10:41 pm Temat postu: |
|
|
poczekaj być może ktos się po weekendzie odezwie
teraz pustki ,
z tego co wiem chwalą sobie to miejsce i lekarzy
ale wiesz jak to jest, kazdy lekarz jest inny , każdy także oczekuje czegoś innego
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=4494 trochę informacji od kolejnej osoby leczącej się w /w miejscu
pozdrawiam _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|