|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mmmm Junior

|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 6:06 am Temat postu: Stres, a toczeń |
|
|
Kolega z pracy jest chory na tocznia. Leży teraz w szpitalu. Jest moim przełożonym. Czy to może być moja wina? Nie byłam w stanie wykonać powierzonego mi przez niego zadania. Starałam się, ale nie umiałam zrobić tak, jak trzeba. Wiem że strasznie cierpi. Z samego tego faktu płakałam, gdy się przypadkiem dowiedziałam. Wczoraj jego przyjaciel jeszcze mi nagadał... Zwłaszcza o bólu...
Sam stres może włączyć u chorego objawy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 10:35 am Temat postu: |
|
|
heh,się narobiło -pomyliłam nową użytkowniczkę z naszą mmm...-pośpiech i podobieństwo bywają zgubne-przepraszam
witaj w takim razie
tak,stres może zaostrzyć przebieg choroby podstawowej aczkolwiek na twoim miejscu nie brałabym tutaj winy na siebie -dorośli ludzie nie obarczają winą winą drugiego człowieka w takim stopniu -jeśli zadanie przerosło cię-trudno,zdarza się ,ale każdy,nawet szef chory na tru powinien sobie poradzić z tym ;jest naprawdę wiele czynników ,wywołujących zaostrzenie ,
spokojnie  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|