Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Remek Kadet

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 1:28 pm Temat postu: zespół sjogena arechin |
|
|
Witam po jakim czasie przestało wam doskwierać zmęczenie biorąc te tabletki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Remek Kadet

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 2:21 pm Temat postu: |
|
|
a dobry ten lek? i czy mogę pić przy tym jedno piwko dziennie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 3:27 pm Temat postu: |
|
|
witaj
wiesz co albo sobie robisz jaja, albo jesteś niepoważny ?
zastanów się może zanim zadasz pytanie ,czy ma ono sens
wchodząc gdzieś moze warto się przedstawić, napisać coś o sobie , potem może poczytać , dopiero potem pytać
chcesz sie leczyć ? bez tego jednego piwa nie można zyć?
owszem możesz sobie na nie pozwolić ale od czasu do czasu na pewno nie codziennie
jeszcze jedno polecam lekturę http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=832 przyda się
zanim zadasz pytanie poszukaj czy nie ma juz na nie odpowiedzi
pozdrawiam _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 6:30 pm Temat postu: |
|
|
witaj na forum , poczytaj co Dziewczyny ci zapodały  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
cyryliaa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Może napiszesz kim jesteś ? _________________ Tym daję radę chorobie, że nic z niej sobie nie robię
Wolę kulejąc iść naprzód, niż stać wciąż w miejscu z gracją |
|
Powrót do góry |
|
 |
Remek Kadet

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 7:37 pm Temat postu: |
|
|
czy ja wiem nie lubię o sobie pisać jestem chory już 5 lat a dopiero teraz doszli aktualnie leczę się u doktora mariusza puszczewicza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Pytania rzeczywiście, trochę jakby wyrwane z kontekstu, ale nie każdy potrafi od razu dać się poznać w pełni.
Jeśli chodzi o alkohol, przy przeciwmalarycznych nie wiem, czy można pić. Pewnie tak jak pisze Monika - raz na jakiś czas mała ilość. Chociaż pewien też nie jestem. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 30, 2013 8:36 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja cieplo serdecznie i życzę miłej lektury....
Pozdrawiam!!!
A tu nasza bezcenna WyszukiwareczkaKlikasz wpisujesz czego szukasz i czytasz..  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 30, 2013 4:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Remek Kadet

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 5:32 pm Temat postu: |
|
|
a jest prawdopodobieństwo że mi nie pomoże? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 5:48 pm Temat postu: |
|
|
jak każdy lek , na jednego działa na innego nie.
prawdopodobieństwo jest zawsze _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Remek Kadet

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 6:07 pm Temat postu: |
|
|
I co mam tak czekać 3 miesiące przecież mi nawet czasem ciężko z łóżka wstać jeszcze 15 tyś na lekarzy poszło bo oni nie znają tej choroby a lekarz rodzinny mnie denerwuje że słyszał i tylko słyszał o tym na studiach, a jak się źle czuje to mi da witaminki vigor czy coś dodatkowo mieszkam na wsi to i tak mi tutaj ciężko parę osób mnie z okolicy wyzywało że rodzicom nie pomagam a jak się źle czuję i rzadko z domu wychodzę to wmawiali mi że depresja a jak mam na papierku że zdrowy to znowu mnie wyzywali że sobie wmówiłem bo słaba psychika itd. i tak wyszło 22 lata -15 tyś na koncie, nie napisana matura, nerwy zgubione ( bo jeszcze 2 razy mi rak na badaniach wyszedł) i jeszcze na koniec po męczeniach jesteś nie uleczalnie chory powinni mi chociaż za leczenie zwrócić przecież za takie coś powinien dostać odszkodowanie jak w stanach, że lekarz mnie nie chciał leczyć, a przecież mam wszystkie badania na papierze i jak tu żyć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum, Remek.
Przykro mi z powodu Twojej nieciekawej sytuacji życiowej, ale niestety działania leku nie przyspieszysz. Ani żaden lekarz tego nie zrobi. _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 8:59 pm Temat postu: |
|
|
Remek napisał: |
jeszcze na koniec po męczeniach jesteś nie uleczalnie chory powinni mi chociaż za leczenie zwrócić przecież za takie coś powinien dostać odszkodowanie jak w stanach, że lekarz mnie nie chciał leczyć, a przecież mam wszystkie badania na papierze i jak tu żyć? |
u kogo się leczysz?
lekarze specjaliści wiedza jak leczyć tą chorobę
jesli masz tylko arechin to raczej nie może być bardzo żle
napierw zacznij od tego że nasze choroby leczy reumatolog , tam powinieneś się zarejestrować, na NFZ , odczekać jak wszyscy i my także na swoją kolejkę , to dwa. Dopiero wtedy na NFZ zrobisz badania konkretne,
to co tutaj napisałeś mówiles specjalistom ? reumatolog ?
co konkretnie Ci dolega?
i co wyszło w wynikach badan
przeciwciała itd.....
od tego trzeba bylo zacząc powitanie tutaj
pamiętaj że wszyscy jesteśmy chorzy, w większości dojeżdzamy do lekarzy nawet z daleka.
chorujemy od lat, jesteśmy leczeni.często agresywnymi lekami .
Jak żyć? każdy musi sam znależć na to sposob.
my możemy ewentualnie wspierać , pokierować , podpowiadać co robić _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|