Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
M_wilczek Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 20, 2012 3:52 pm Temat postu: Zmiana pogody i samopoczucie |
|
|
Cześć wszystkim
Ostatnio zauważyłam, że wraz ze mianą pogody ze słonecznej na deszczową, pojawia się wędrujący ból po całym ciele. Z przewagą łokci, kolan. Mam nadzieję że to nie zaostrzenie choroby.
Do tej pory było to sporadycznie a teraz ...tragedia dzień bez leków przeciwbólowych nie istnieje.
Buziaki dla Was _________________
M. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marciakk Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Cze 20, 2012 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Będziesz nam przepowiadać pogodę A tak na serio, to wg mnie może tak być, ja sama nie czuję się za dobrze, tym bardziej, że zdrowi ludzie narzekają i nie czują się najlepiej! Mój Mąż stwierdził, że pogoda jest jak w amazońskiej dżungli i coś w tym jest, a weź czuj się dobrze w amazońskiej dżungli! Ale z drugiej strony, jeśli budzi to Twoje obawy to myślę, że warto skonsultować się z lekarzem! _________________ The best way to predict the future is to invent it.
Alan Kay |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolinusienka Junior

|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Ja na zmianę pogody mam bóle nadgarstków no i standardowo-ból głowy i kiepskie samopoczucie:( |
|
Powrót do góry |
|
 |
mmilena Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Ja równiez bardzo zle czuje sie na zmiane pogody boli mnie wlasciwie prawie wszystkie kosci, nóg, rak, klatki piersiowej, szyj, kreogslupa, czy to moze siwadczyc o ktores z chorob taknki łacznej? Kiedys tak zle sie nie czułam na zmiany pogody |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
czy to moze siwadczyc o ktores z chorob taknki łacznej? |
nie nie może tak się czuje wiekszośc ludzi przy zmianach pogody
jest cos takiego jak meteopatia http://artykuly.ekologia.pl/Meteopaci-chorzy-na-pogode,4259.html
z tego co pamietam to prawie 50% kobiet na to cierpi a choroby tkanki łacznej to nawet nie jest % społeczenstwa
owszem osoby chore są bardziej podatne na zmiany pogody ale na co chorują to juz zupełnie inna sprawa _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mmilena Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Cze 29, 2012 5:23 pm Temat postu: |
|
|
To rozumiem, ale czy nasilenie tych objawow meteopatycznych mzoe o czyms swiadczyć?, kiedys tez je miałam ale były znacznie słabsze.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Cze 29, 2012 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
ale czy nasilenie tych objawow meteopatycznych mzoe o czyms swiadczyć? |
nie nie ma takiej zaleznosci _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|