Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marko123 Junior

|
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 3:44 pm Temat postu: Zmiana lekarza prowadzącego |
|
|
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda zmiana lekarza reumatologa na innego, czy jest to jakaś skomplikowana procedura? :/
Obecnie jestem prowadzony przez dr z Pzń, nie wiem czy tylko ja tak mam, ale kiedy mówie jej o jakiejś dolegliwości to zazwyczaj nie zwraca na to uwagi Nie jestem wymagającym pacjentem, wszystkie wyniki w normie od dawna, wyniki przeciwciał również nic nie wskazują. Mimo to kiedy o coś pytam, to z wielkim trudem uzyskuje odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pluskotka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 11:20 am Temat postu: |
|
|
(usunięte) _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter."
Ostatnio zmieniony przez Pluskotka dnia Wto Gru 31, 2013 1:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
marko123 Junior

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za szybką odpowiedź Orientuje się ktoś może czy w Poznaniu na 28 czerwca jest jakaś poradnia reumatologiczna? W tamtejszym szpitalu klinicznym im. W. Degi będę miał za kilka miesięcy wstawianą endo stawu biodrowego i dobrze by było mieć pod ręką reumatologię  _________________ "To ryzykowna sprawa wychodzić za próg domu, uważaj na nogi, bo nie wiadomo, dokąd Cię poniosą. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 6:16 pm Temat postu: |
|
|
ja chciałabym zmienić lekarza prowadzącego w instytucie r. wiecie moze jak to zrobic? czy jest taka mozliwosc? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|