Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ente Kadet

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 6:54 pm Temat postu: Co z tym fantem zrobic? |
|
|
Witam wszystkich !
Przyznaje na poczatek kazdemu po piec punktow za poczucie humoru. Usmialam sie u was w dziale humorow do lez i to do tego zupelnie sama , bo nie udalo mi sie z sensem przetlumaczyc humorkow rodzinie, wiec nie mogli sie smiac ze mna.
A maz kazal mi zmienic lekarza z hematologa na psychiatre, bo mi sie w sklepie cos o Beskidch przypomnialo i poplakalam sie ze smiechu.
Mialam tu sie zapisac juz w czwartek ale z powodu grubych palcow, zle nacisnelam temat (bo buszuje po forum po kryjomu z komorki, bo nikt jeszcze nie wie o moim toczku) w komorce i wyskoczyly posty na temat smierci z powodu toczka , wiec sobie dalam spokoj.
Ale potem sie zaklikalam do waszych humorkow i siedze z komorka i przegladam wszystkie zarty.
Bombowe
No i jestem i witam wszystkich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Napisz coś więcej o sobie, jakie masz objawy itd. _________________ Sprzątanie w domu, w którym dorastają dzieci, jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać.
Phyllis Diller |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum Chyba skorzystam z podpowiedzi i sama się za dział z humorem wezmę  _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mmm... Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Witamy i zapraszamy głębiej w forum  _________________ "To właśnie jest celem istnienia – po prostu żyć i cieszyć się samym życiem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Witaj;)
Ta dział z humorem jest zajefajny
Miłego buszowania .
A na ploty to do kawiarenki zapraszamy...
tematy ze śmiercią omijam i radzę Ci to samo...
życie jest zbyt piękne by czytać o umieraniu .
Wszystkiego dobrego życzę .
 _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 8:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja.
Rozgość się na całym forum.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ente Kadet

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Zagladam co piec minut czy ktos juz cos napisal, hihi.
A przez te humorki , to zapomnialam was zasypac pytaniami.Zrobilam supelki na chustce, tylko kurcze blade czego mialam nie zapomniec...?
A tak na serio. Jestem zupelnym zoltodzioben w temacie toczka, nigdy nie chorowalam, kilka lat temu odkryto Hashimoto(przez przypadek). No a teraz wykryto tego wstretnego toczka. Objawy? chyba wszystkie mozliwe.Ale nie mam motylka na buzi. Ale skora sie zmienila. Na gorsze
Ale przede wszystkim to chcialam sie do wiedziec czy od tego chorobska to mozna ( za przeproszeniem ) zdebilniec? Bo odnosze wrazenie , ze w ogole ni nie moge sie nauczyc, zapominam najprostsze sprawy. Dziala ta stara pamiec, bo bez zastanowienia podam przyczyny upadku imperium rzymskiego, ale za cholere nie moge sobie przypomniec tytulu ksiazki , ktora czytam od dwu tygodni.
Boje sie , ze jak tak dalej pojdzie to nie bede w stanie zawiazac sznurowek a buty bede zakladac lewy na prawy. I to nie tylko dlatego ze jestem zupelna chaotyczka.
A we wtorek mam biopsje. I czy moge po tym kluciu od razu jechac samochodem do domu?Bo zapomnialam sie zapytac.
Oprocz tego mam czterdziestke ( od ponad roku ) corke i syna , meza . dwa psy , swinie morska i osiem kurek zlotopiorek i ogrod. I dobry humor , bo ostatnio boli mnie mniej czesci ciala niz zwykle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 8:54 pm Temat postu: |
|
|
[quote="Ente"]
Ale przede wszystkim to chcialam sie do wiedziec czy od tego chorobska to mozna ( za przeproszeniem ) zdebilniec? Bo odnosze wrazenie , ze w ogole ni nie moge sie nauczyc, zapominam najprostsze sprawy. Dziala ta stara pamiec, bo bez zastanowienia podam przyczyny upadku imperium rzymskiego, ale za cholere nie moge sobie przypomniec tytulu ksiazki , ktora czytam od dwu tygodni [/quote]
Nie zdebilniejesz Pamięć trochę szwankuje. Zapominam nieraz słów. Da się jednak z tym żyć. Co do nauki to po 40, też trudniej się uczy. Zawsze jak czegoś nie mogę zapamiętać to zwalam na wiek.( Ja w tym roku mam 40-stkę ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 9:02 pm Temat postu: |
|
|
witaj witaj
a biopsję to czego masz? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja na forum  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka2211 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 10:18 pm Temat postu: |
|
|
witaj!
Ta biopsja to tarczycy? bo tak skojarzyłam z hashimoto... |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja debilnieje przy dużych dawkach sterydów, przez 2 tygodnie po pulsie nie biorę za siebie odpowiedzialności  _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ente Kadet

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 6:40 am Temat postu: |
|
|
Dzindoberek kochani!
Pisze z samego ranca, bo potem mam mnostwo roboty I latania .Wiec prognoza dla mnie pocieszna.bo Sie balam, ze w tej chorobie Bog rozum odbiera.To by mnie zalamalo.Wszystkie inne duperelki wytrzymam.
Biopsje mam ( o jezu,sorry nie pamietam teraz tego slowa) tej ciapki w kregoslupie.Bo lekarz powiefzial.ze krew jest zla I musi zbadac szpik.Szpik.no wlasnie o szpik mi chodzilo.Bo ze mam zla krew to mowi mi maz od trzynastu lat.
Co to znaczy ze po pulsie debilujesz?Nie ponosisz za siebie odpowiedzialnosci?To znaczy ze ci wszystko wolno? Alez to wspaniale
Do kawiarenki? Na pogaduszki? No pewnie...Dzieki
Wpadne potem z doskoku, bo mnie teraz obowiazki matki wzywaja.
Kto ma pszczoly ten ma miod, kto ma dzieci ten ma smrod  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 7:43 am Temat postu: |
|
|
Witaj Ente!
Ja jestem 40-latką,ale taką całkiem "świeżutką",trochę sklerozy w bagażu też mam Ale co tam,moje dzieci są dobrze przed czterdziestką i zapominanie u nich na porządku dziennym.  _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 9:07 am Temat postu: |
|
|
Ente,
jak z takim fajnym humorem nie zawitasz w naszej kawiarence to cię siłą tam zaciągnę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|