Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karen Junior

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 11:04 am Temat postu: witam ;) |
|
|
Cześć,
Obserwuję Was w sumie od wielu miesięcy i wielokrotnie korzystałam z Waszych podpowiedzi w różnych tematach, ale nigdy się nie przywitałam.
Od kilku dobrych lat diagnozowałam się w IR na Spartańskiej na oddziale dziecięcym. Początkowo trafiłam do dr. Kołodziejczyk, jednak ze względu na to, że zwyczajnie nie mogłyśmy się dogadać zmieniłam lekarza na dr. Szczygielską. I chwała za to, lepszego lekarza sobie wymarzyć nie mogłam. Za chwilę kończę 18 lat, w sumie dopiero kilkanaście dni temu dostałam ''diagnozę'' - UCTD. Całej grupy objawów ani mojego przejścia przez diagnozę opisywać nie będę, bo byście zasnęli przed komputerem, ale oczywiście jak każdy przeżywam lepsze i gorsze chwile.
Dostałam Encorton wraz z całą grupą ''wspomagaczy'', co mnie martwi z różnych powodów. W badaniu kości osteopenia (wiem, że to nie równa się osteoporozie), więc ten Encorton martwi mnie podwójnie. Ale zdecydowałam, że warto spróbować. Mam nadzieję, że gdy tylko będzie taka potrzeba to pomożecie mi swoją wiedzą, a ja gdy tylko będę mogła coś ze swojej strony dodać na pewno to zrobię.
Pozdrawiam Was Ciepło  _________________ A my jesteśmy bardzo poważne, każdego dnia wymierzamy w siebie widelec i umieramy, i każdego ranka jest Mała Niedziela, pełne zawodu zmartwychwstanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wemasc Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 11:14 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie na forum,
ciesze się ,że masz wspanialego lekarza:) _________________ Miastenia.Uczę się żyć na nowo.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 12:46 pm Temat postu: |
|
|
witaj Karen  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie na forum  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
karen Junior

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 1:21 pm Temat postu: |
|
|
No niestety przenoszę się na dorosłych... Jednak dostałam lekarza z polecenia od dr. Szczygielskiej, więc oby było tylko coraz lepiej  _________________ A my jesteśmy bardzo poważne, każdego dnia wymierzamy w siebie widelec i umieramy, i każdego ranka jest Mała Niedziela, pełne zawodu zmartwychwstanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 3:29 pm Temat postu: |
|
|
witaj na forum  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
maglia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________ Sprzątanie w domu, w którym dorastają dzieci, jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać.
Phyllis Diller |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 12, 2013 10:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum i rozgość się  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina266 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Moja córeczka również była leczona w IR. Jednak z powodu lekarki, z którą podobnie jak Ty nie moge sie dobadać przestałam tam jeździć. Nasza po prostu nas olewała. Ale to nie jest temat do wywlekania na forum.
Rozgość sie na forum  _________________ Zbieram siły do walki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Lepiej późno niż wcale - i dobrze, że przełamałaś się, oficjalnie się witając.
Jak pewnie wiesz, na naszą pomoc i zrozumienie możesz zawsze liczyć. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|