|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 12:30 am Temat postu: Szukam pracy zdalnej |
|
|
Postanowiłam założyć wątek,
wielu z nas chciałoby pracować normalnie a nie może, wielu musi pracować bo sytuacja zmusza do tego, niestety nie każdy z nas może udać sie do "normalnej pracy", zostaje zatem praca zdalna, czyli przez internet
właśnie ja szukam takiej pracy, która poprawiłaby mój byt.
niestety z językami u mnie kiepsko więc wszelkiego typu tłumaczenia tekstów odpadają, pisanie artykułów także odpada ponieważ wystarczy poczytać moje posty aby się zoreintować że kuleję z poprawnym pisaniem. specjalistycznych programów komputerowych (graficzne, języki programowania) także nie znam, może uda mi się nauczyć, ew z jakąś ściągą ale nie ma się co oszukiwać orłem nie będę. Wygląda na to ze nic nie umię
myślałam nad obdługą jakiegoś sklepu internetowego, firmy zajmującej się hostingiem, czymś czemu podołam, może to być zwykłe przepisywanie tekstów z papieru na kompa, uzupełnianie baz danych, moderacja portali (takich gdzie za to płacą), coś co nie wymaga bardzo sprawnego umysłu
szukam cały czas, ale pomimo posiadania orzeczenia o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności nic nie znalazłam. Będę szukać dalej, ale gdyby ktoś z was słyszał ze ktoś potrzebuje osobę to takich prostych rzeczy, choćby na 1/4 etatu to będe wdzieczna . _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina266 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 7:31 am Temat postu: |
|
|
abisynka niestety nie jestem w stanie pomóc, ale będę miała oczy i uszy szeroko otwarte  _________________ Zbieram siły do walki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 8:39 am Temat postu: |
|
|
oczywiście jak coś będe wiedzieć dam znać... _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|