Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anula40 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 8:56 pm Temat postu: Witam wśród Was |
|
|
Witam serdecznie.Mam na imię Ania,trafiłam tutaj szperając w necie szukając przyczyn moich dolegliwości.Od jakiegoś czasu zaczęły się u mnie bóle stóp i w miarę były do wytrzymania,a że mam kłopoty z kręgosłupem to lekarze sugerowali ,ze to od kręgosłupa bolą stopy.Niestety od miesiąca bóle tak się nasiliły,ze są nie do wytrzymania i do tego doszły wędrujące bóle.Leki przeciwbólowe niewiele pomagają i maści tez.Czytając tutaj posty,dowiedziałam się co nieco i poprosiłam rodzinnego o skierowanie do reumatologa.Niestety wizyta dopiero w grudniu,więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko wytrwać jakoś do tego czasu.Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
senga Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
co do odległej wizyty u reumatologa, to może wartałoby skorzytac ten 1 raz z wizyty prywatnej skoro te bóle sa nasilajace sie i trudne do wytrzymania?
zycze zeby jak najszybciej one ucichly  _________________ "W życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kacha Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie. Taki nasz ogólny problem, czas, wszędzie trzeba czekać. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i mieć nadzieję ,że trafisz na dobrego specjalistę. Powodzenia. _________________ ...moim największym bogactwem jest głęboki spokój, z jakim podejmuję wysiłek i zdobywam to... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 12:50 am Temat postu: |
|
|
witaj cieplutko Aniu
życzę powodzenia i dużo cierpliwości szybkiej i dobrej diagnozy oraz kompetentnego specjalisty ...potem to już połowa sukcesu za Tobą
pozdrawiam serdecznie  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 6:46 am Temat postu: |
|
|
witaj serdecznie Ani wśród forumowej rodzinki do grudnia w sumie niedaleko ale pocierpieć trzeba życze udanej wizyty i oby Ci pomogła postaraj się do tej pory zbytnio nie nadwyrężać i więcej odpoczywać pozdrawiam _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 8:07 am Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 9:01 am Temat postu: |
|
|
witam serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 10:00 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja- jak zwykle nieco spóźniona  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anowika Kadet

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 10:38 am Temat postu: |
|
|
Ja również witam serdecznie.
Może warto rozważyć wizytę prywatną, im szybciej tym lepiej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anula40 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 10:38 am Temat postu: |
|
|
Dziękuje za tak miłe przywitanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 11:11 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
akinoM Junior

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 11:38 am Temat postu: |
|
|
Witaj!
Z własnego doświadczenia powiem, że ja przez pół roku leczyłam się u reumatologa w naszym kochanym NFZ - czekałam na wizyty, czułam się coraz gorzej, a lekarka traktowała mnie jak jaką hipochondryczkę (bo jak na złość, jak idziesz do lekarza to wszystkie stawy zaczynają świetnie pracować i nic nie boli). Pani robiła mi różne badania, zwlekała ze wszystkim, jak się później okazało najistotniejszych badań nie zlecała. W końcu na skraju wytrzymałości poszłam prywatnie do poleconego specjalisty. I nadle wszystko potoczyło sie nie wyobrażalnie szybko - w ciągu tygodnia szpital, badania i w ciągu 2 miesięcy ustalono w końcu diagnozę. Dlatego polecam czasem wyłożyć pieniążki na wizytę prywatną u dobrego reumatologa. Bo w tym kraju tak niestety jest, że płacisz składki, a jak potrzebujesz pomocy to się dowiadujesz, że za parę miesięcy zapraszamy. A do tego czasu można się czasem przekręcić. Przepraszam że tak piszę ale naprawde mam złe doświadczenia z państwową służbą zdrowia
Pozdrawiam,  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu!
Zobaczysz,ze w naszej gromadce zdecydowanie łatwiej znosi się wszelkie dolegliwości i przezywa radosne chwile...
 _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 1:52 pm Temat postu: |
|
|
Hejka
Witam Cię serdecznie i ja  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|