Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magmis Junior

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 9:23 am Temat postu: dr Hrycek |
|
|
Witam
Jestem nowa na tym forum. Nie choruję na toczeń, ale wśród bliskich jest taka osoba. Czy doktor Hrycek dalej przyjmuje prywatnie w Katowicach? Od kilku dni usiłuję się dodzwonić do niego do gabinetu prywatnego i cisza. A dzwonię na nr:322544807. Jak się do niego dostać? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 10:59 am Temat postu: |
|
|
Hej
Chwilke sie zastanawialam ale ostatecznie postanowilam wydzielić Twoj post i stworzyć watek tylko dla Ciebie. Taka mamy tradycje no i- dodatkowo- Twoj post nie zostanie nie zauwazony.
Z tego co pamietam, kilka osob z forum leczy sie u dr. Hrycka więc, z pewnością, ktis sie odezwie.
Ja, ze swojej strony, cieplutko witam na forum.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
magmis Junior

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 11:23 am Temat postu: |
|
|
Dzięki bo z tą osobą, która choruje jest niezbyt dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 11:28 am Temat postu: |
|
|
witaj
z wiekszością z nas raz jest dobrze raz gorzej , to wszystko zależy od tego co ktoś rozumie przez to " niezbyt dobrze"
zyczę cierpliwości w dzwonieniu , podobno coraz trudniej jest się dodzwonić
Próbuj do skutku- ale prof nie przyjmie nawet prywatnie z dnia na dzien. Trochę też się czeka . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magmis Junior

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 11:40 am Temat postu: |
|
|
Tego jestem świadoma, że jest raz lepiej raz gorzej. Od 6 miesięcy raczej więcej gorzej. Ta dziewczyna miała zdiagnozowany toczeń ponad 3 lata temu. Jestem bliską przyjaciółką jej matki. Widzę, że straciły nadzieję, więc próbuję im jakoś pomóc. Chyba nie trafiły na dobrego lekarza. Leczą się w Warszawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 12:18 pm Temat postu: |
|
|
Dzwon do skutku do prof czasem trzeba cierpliwości - zyczę żeby się udało dodzwonić.
Chyba prędzej po poludniu się uda. _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Chcialabym Cie jakos uspokoic.
Trzy lata od diagnozy to wcale nie jest jakis dlugi czas. Wielu z nas choruje dluuugo dluzej. Sa wzloty i upadki.
Co dokladnie sie dzieje? _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
magmis Junior

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 12:56 pm Temat postu: |
|
|
żołądek, układ oddechowy, rozległe puchnięcie i coś jeszcze neurologicznie czyli standard z tego co czytałam. Myślę, że nie trafiły na dobrych lekarzy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2015 9:09 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Nie tylko Śląskie ma sporą reprezentację na forum, lecz również Warszawa i Mazowsze. Myślę, że dość szybko ktoś się odezwie, lecz warto, abyś napisała u kogo już się leczy córka Twojej znajomej.
Ani na Śląsku ani w stolicy nie znam żadnego lekarza godnego polecenia, ale powtórzę za Ewelą, że w naszych chorobach nie jest tak, że jest tylko i wyłącznie źle. Trzymam kciuki. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2015 4:21 am Temat postu: |
|
|
Witaj!
Ja co prawda mam zapalenie wielomieśniowe a nie toczen, ale leczyłam się na Spartanskiej w Instytucie Reumatologii. Tam też spotkałam sporo osob z toczniem. Jest na ul. Pruszkowskiej lecznica prywatna, gdzie przyjmuje duzo lekarzy z tego szpitala. Moze warto najpierw tam sprawdzić co sie dzieje, bo do IR trzeba pewnie poczekac w kolejce. Powodzenia życzę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magmis Junior

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2015 8:35 am Temat postu: |
|
|
Jeśli dobrze pamiętam to u Ewy Węsik-Szewczyk |
|
Powrót do góry |