|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AsiaPi Junior

|
Wysłany: Pon Sie 31, 2015 9:03 pm Temat postu: witam w imieniu mojej mamy... |
|
|
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów i Forumowiczki
Zalogowałam się do forum, ponieważ u mojej mamy stwierdzono podostry toczeń rumieniowaty skórny.
Mam nadzieję że nakierujecie mnie na wątki powiązane z tym tematem (forum pokaźne i pewnie Administratorzy najlepiej wiedzą, dokąd mnie skierować ) - przede wszystkim mam obawę, czy mama (lat 72, cierpi na nadciśnienie tętnicze+marskość nerki) jest poprawnie zdiagnozowana i czy nie powinnyśmy skonsultować tego ze specjalistą, którego możecie polecić (rejon Śląsk)...
w tej chwili mama leży 2 tydzień w szpitalu, dostaje maść z euceryną i doustnie encorton+lek przeciwświądowy na noc, poprawa prawie żadna (zajęta twarz, dekolt, plecy, ręce i nogi).
Dziękuję za wszelką pomoc
Asia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Asiu gdzie na śląsku mama się leczy ?
Mam nadzieję że zrobili mamie wszystkie p/ ciała , wtedy można będzie powiedzieć czy to tylko toczen skórny czy toczeń układowy ?
proponuję wizytę u prof Hrycka w Katowicach ( prywatnie )
adres i nr telefonu prof. Hrycek Antoni,
przyjmuje w Katowicach
os Tysiaclecia 86/A II pietro
tel. 322544807 dzwonić do skutku.
Nie jestem na 100% pewna dane są aktualne, może ktoś to potwierdzi _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 8:19 pm Temat postu: |
|
|
witaj Asiu, mam nadzieje ze mama trafi do dobrego specjalisty ktory bedzie umial leczenie. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Długa hospitalizacja to u nas nierzadko smutna konieczność, mimo, że nie codzienność. Wierzę jednak, że wizyta okaże się owocna i pomoże Twojej mamie dojść do formy.
Trzymam kciuki za szybkie wyjaśnienie spraw i wyjście "do cywila" w pełni sił
Pozdrawiam _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 8:50 am Temat postu: |
|
|
Asiu zdrowia dla mamy i oby jak najszybciej trafiła na dobrego lekarza tego co podała Monika bardzo chwalą więc warto próbować , Trzymajcie się!!! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 8:58 am Temat postu: |
|
|
Hej Asiu,
Jak mama?
Cos sie wyjasnilo?
Trzymam kciuki i czekam na wiesci,  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|