Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hubanka Junior

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2015 10:39 am Temat postu: stopień niepełnosprawności |
|
|
Witam, jestem nowa więc jeżeli coś żle napiszę t z góry przepraszam... Od 2011 leczę się na zespół sjogrena. Raz jest lepiej raz gorzej, zależy od pogody, przepracowania i stresu. Zastanawiam się czy w moim przypadku można składać papiery na grupę w starostwie? Pracuję i nie ukrywam że krótszy dzień pracy i dłuższy urlop pozwoliłyby mi na szybszą regenerację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2015 10:49 am Temat postu: |
|
|
Witaj na forum..
Jeśli chodzi o stopień jest ciężko ale próbować zawsze warto poczytaj tutaj http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?p=240492#240492
Pozdrawiam życząc zdrowia. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2015 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Basia czyli perełka20 choruje na zespół Sjogrena i dostała stopien niepełnosprawności. Nic Cię to nie kosztuje ( moze trochę stresu). Może natomiast pomóc. Spróbować zawsze warto . _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
perelka20 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2015 4:08 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
Jak już MonikaB. wspomniała choruję na zespół sjógrena i mam stopień niepełnosprawności, kiedyś był to tylko lekki, ale po przebytej grużlicy i pogorszeniu stanu zdrowia dostałam umiarkowany. Tak więc próbuj, bo warto Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2015 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Nie przejmuj się - bardzo dobrze napisałaś. A nawet jeśli się pomylisz: nie myli się tylko ten, co nic nie robi
Jeśli chodzi o uzyskanie stopnia niepełnosprawności: niestety nie mam doświadczenia, ale wydaje mi się, że powinnaś posłuchać porad poprzedniczek.
Trzymaj się i udanej aklimatyzacji w naszej społeczności. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2015 8:00 am Temat postu: |
|
|
Hej.
Zawsze warto probowac!
Mysle, ze wiele zalezy od przebiegu choroby oraz, niestety, szczescia..
Trzymam kciuki!
Napisz cos wiecej o sobie.
Zapraszam rowniez do innych dzialow.
W "poradach i doswiadczeniach" mamy watek o rencie. Moze doswiadczenia innych stana sie pomocne (?).
Pozdrawiam.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|