|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zolwik323 Super senior

|
Wysłany: Wto Paź 27, 2015 9:14 am Temat postu: politycznie |
|
|
juz niedlugo...
- Puk, puk
- Kto tam?
- ABW.
- Nie wierze!?
- My wlasnie w tej sprawie.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2015 9:23 am Temat postu: |
|
|
Lech Wałęsa, Aleksander Kwaśniewski i Andrzej Duda mieli wypadek. Trafili do nieba. Na złotym tronie siedzi Bóg i mówi:
– Powiedzcie mi coś o sobie. Jakie są wasze poglądy? Co myślicie o ludziach? Co jest dla nich najważniejsze? Co sprawia, że powinienem pozwolić wam tu zostać? Lechu, co myślisz?
– Myślę, że najważniejsza jest wolność i solidarność. Ludzie muszą być z jednej strony wolni, żeby móc o sobie decydować, z drugiej strony solidarni, żeby nie zatracić wspólnoty i człowieczeństwa.
– Bardzo mądre słowa. Pozwalam ci zostać u mojego boku. A ty, Aleksandrze, co powiesz?
– Myślę, że najważniejsza jest demokracja i szacunek. Demokracja pozwala społeczeństwu sprawować władzę i podejmować decyzje, wzajemny szacunek sprawia natomiast, że nawet poglądy mniejszości nie są w społeczeństwie dyskryminowane.
– Tak, to bardzo ważne. Tobie również pozwalam zostać u mojego boku. A ty, Andrzeju, co myślisz?
– Myślę, że siedzisz na Jarka miejscu. _________________
www.tynaTRU.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Gru 15, 2015 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Umieściłam ten dowcip na fejsie i zadzwoniła mama, ze mnie Pis na drzwiach z roboty wyniesie  _________________ "-Synku jakie zwierzęta mają duże uszy?
- Szynszyle i mamusia"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 16, 2015 10:00 am Temat postu: |
|
|
Dobre ale na wszelki wypadek na fejsie nie umieszczam  _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
pigeon Junior

|
Wysłany: Wto Sie 08, 2017 9:08 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie hitem ostatnich czasów jest to gdy pewien kandydat na prezydenta odniósł się negatywnie wobec znanego i poważanego sędziego trybunału konsytucyjnego mówiąc na temat pełnionej przez niego funkcji "niechlubnej pamięci kiereszczyzną" Mocne słowa bardzo... Co sądzicie o tym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|