|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zonia Junior

|
Wysłany: Sro Sie 10, 2016 10:16 am Temat postu: Dzień dobry |
|
|
Miło mi was wszystkich poznać. Toczeń wykryto parę tygodni temu u mojej bliskiej znajomej. Przejęłam się ta sprawą. Zaczęłam szukać informacji na temat tej strasznej choroby i trafiłam tutaj. Chciałabym być dla niej oparciem i służyć przysłowiową dobrą radą. Mam nadzieję, że tu znajdę informacje i porady, jak pomóc i pocieszyć.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 10, 2016 10:39 am Temat postu: |
|
|
Hej Zonia.
Mnie rowniez milo Cie poznac.
Forum to kopalnia wiedzy ale nie przesadzaj z tym wertowaniem bo czasu Ci braknie na inne rzeczy.
Zapraszamy do dzialow gdzie oddajemy sie delektowaniu kawa, zartujemy i dobrze sie bawimy.
Wsparcie to wazna sprawa!
Gratuluje postawy.
Pozdrawiam.
Ps. Moze i Znajoma tu ściągniesz? Uwierz, ze nie ma nic lepszego niz wirtualne, wspolne ploty i kosztowanie ciacha (mozna jesc do woli a waga "milczy" ). _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zonia Junior

|
Wysłany: Czw Sie 11, 2016 8:40 am Temat postu: |
|
|
Będę pamiętała
Myślałam o tym. Podeślę jej link i szepnę dobre słowo. Prawdopodobnie zechce dołączyć, zobaczymy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
BenOn Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sie 11, 2016 9:21 pm Temat postu: |
|
|
czesc, tu znajdziesz wszystko, i rady i wparcie i wesole zycie , Sa gorsze choroby nic toczen, zatem glowa do gory, i Ty i znajoma zawitajcie tu, rozgoscie sie, nie gryziemy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|