Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 9:59 am Temat postu: Temperatura |
|
|
Hello, a niech to!. Cos nie najlepiej się czuję, znowu pojawiła się temperatura, nie wielka, ale i tak żle się czuję. Poza tym trochę właśnie ta śledziona mi dokucza i powiększyły mi się minimalnie węzełki U mnie to właśnie tak to się objawia. najpier temp niewysoka, a potem bum i 39 przeszło. Poczekam jescze troche może samo przejdzie. Jak nie to będę musiała zwiększyć encorton Kurdę szlak mnie zaraz trafi! Niedawno, co zeszłam do 10-5 i teraz znowu. Oby jedna nie. Trzymajcie się chociaż wy. Nie dajmy się zwariować. Pa _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 10:07 am Temat postu: |
|
|
Ewelinko duzo duzo zdrówk i masz racje niedajmy sie zwariować no cóz takie juz zycie mamy choć musze przyznać że u mnie z temperaturą jest oki i zycze szybko wracaj do zdrówka 3maj sie!!!!!!!!! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Poobserwuj sie ......jak zobaczysz ze wracaja znane ci objawy zwieksz encorton bo nie ma co czekac na calkowity nawrot.....
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 12:15 pm Temat postu: |
|
|
dzięki dziewczyny , to był na szczęście fałszywy alarm, ale trochę strachu się na jadłam Jest Ok Pa _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 12, 2005 3:35 pm Temat postu: |
|
|
to tak jak ja ostatnio:) ale na szcescie narazie jest oki...i niech tak pozostanie  _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hall9000x Kadet

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 1:23 pm Temat postu: Jakie macie temperatury? |
|
|
Jakie macie temperatury? - proszę wpisywać
Ja rano 35,8 po po południu 37,2 - to jest max zakres jaki miałem
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenekuku Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam zawsze najmniej 37 a taka norma 37,3. Ostatnio mi skoczyła do ponad 38 taki jednodniowy epizod. _________________
http://nenekuku.blox.pl/html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asona Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Temperatura to moja zmora, praktycznie każdy nawrót tak się zaczyna..A co do fałszywych alarmów-też taki niedawno miałam, ale na razie dalszego ciągu na szczęście nie widać 
Ostatnio zmieniony przez Asona dnia Sob Paź 05, 2013 10:02 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 4:41 pm Temat postu: |
|
|
podwyższony stan gorączkowy (do 37.6 stopni)tak naprawdę to b.częsty objaw,a ostre jednorazowe rzuty gorączki też dość często mają mniejsce,ale faktycznie -z reguły mają miejsce w czasie zaostrzenia ;
immunosupresja u wielu osób jednak zamazuje obraz-nawet przy ostrych infekcjach nie mają temperatury _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 5:29 pm Temat postu: |
|
|
u mnie jak u Asony
temp występuje czesto a przy naprwde ostrych stanach mialam okolo 40 i nawet endoxan jej nie stłumił
mnie wystarczy sie przejsc sie kawałek zeby po powrocie do domu miec ponad 38
im mniej sie ruszam tym temp bardziej normalna
wniosek - nic nie robic  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2016 7:55 pm Temat postu: |
|
|
nic nie znalazłam w odmętach forum...
Ma ktoś z Was gorączkę w czasie upałów?
Odkąd postawiono diagnozę i włączono leczenie, nawet przy jakichś tam zapaleniach krtani, tchawicy, temperatury wysokiej nie miałam. Zawsze niska albo w książkowej normie.
W te wakacje przy gorących dniach, czy przebywaniu w zbyt ciepłym pomieszczeniu mam temperaturę powyżej 39 st, a przy tym ból wszystkich mięśni.
Robiłam wyniki. Wszystko w normie.
Ktoś coś podobnego u siebie zauważył? Internety mówią tylko o podobnych przypadkach wśród dzieci  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2016 8:53 am Temat postu: |
|
|
Ja mam zawsze 35 z kawałkiem...jedynie stawy i mięśnie dają do wiwatu w upały.Ale chyba wszystko możliwe przy naszych chorobach. _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2016 10:19 am Temat postu: |
|
|
Ja też nie mam u mnie tez często poniżej 36  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 16, 2016 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Kinga u mnie występuje temp w upały , może nie jest to 39 ale ponad 38( 38.2- 38.6) tak. Do tego boli każdy mieśnien. każdy staw, każdy ruch.
Zimą jesli w pomieszczeniu jest za ciepło także u mnie jest podobnie. _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 24, 2016 7:59 pm Temat postu: |
|
|
hmmm no to chyba moja temperatura nie jest od upałów. Bo od ponad miesiąca mam cały czas w okolicy 38; najniższa to ok. 37,5-37,7. Wieczorami często przekracza 39 (szczególnie jeśli jestem bardziej aktywna fizycznie).
Wyniki w normie.
Może coś reuma wymyśli. Niecały miesiąc do wizyty. _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|