Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
irek Junior
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2005 10:28 pm Temat postu: Witam serdecznie [irek] |
|
|
Trochę skomplikowane to poruszanie się po stronie.
Witam wszystkich mających podobne problemy.
( i Tych bezproblematycznych także) |
|
Powrót do góry |
|
|
zuzka Master butterfly
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2005 10:36 pm Temat postu: |
|
|
witaj w naszym gronie, tu chyba wszyscy mamy problemy wieksze lub
mniejsze, watpliwosci i smutki staramy sie rozwiac, jak trzeba powaznie doradzic to doradzamy, jak trza podtrzymac na duchu to tez, posmiac sie razem tez lubimy a i czasami ruzgi rowniez odbierzemy, jak to w domu bywa - generalnie fajnie jest, opowiedz troche o swoim problemie _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
Niech świat się wali - Ty się nie poddawaj |
|
Powrót do góry |
|
|
czarownica65 Senior
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2005 11:50 pm Temat postu: :)) uśmiech najwazniejszy :)) |
|
|
Witam serdecznie kolejną (oprócz mnie ) raczkującą osóbkę na tym Forum 8) Powodzenia. _________________ Basia |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewelina Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 8:43 am Temat postu: |
|
|
Hello, witam i ja. Spoko, ja na początku też nie wiedziałam za bardzo co i jak, ale z czasem to się zmieniło Więc zaglądaj tutaj często, im nas więcej, tym lepiej Pa _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 8:43 am Temat postu: |
|
|
Irku witaj serdecznie pozdrawiam ja tez klikam tu od niedawna i pierwsze kroki tu były cieżkie ale pomału oswoiłam sie i jest tu poprostu fantastycznie miło jest uzyskać porade czy wymienic sie doswiadczeniem jeszcze raz pozdrawiam serdecznie:) _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
veg8 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie ! ..
troche z nami posiedzisz ... ,a zobaczysz
,ze bedziesz smigal po stronkach |
|
Powrót do góry |
|
|
didulka Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 1:33 pm Temat postu: |
|
|
witam cieplutko! to cale smiganie po stronce tylko wydaje sie takie skomplikowane ale w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Witam ja tez......widzisz jak duzo osob sie cieszy z nowej osoby,,,,,,
Poczytaj troche a potem dojdziesz do takiej wprawy ze ........nawet nie bedziesz sie zastanawiac.......
Czarownico.....no to ja cie widze na nastepnym spotkaniu......masz blizej odemnie.......ktos musi krecic w kociolku.....
Monika |
|
Powrót do góry |
|
|
czarownica65 Senior
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 7:52 pm Temat postu: |
|
|
Hahahahahah suuuuuper Zamówienie na kociołek przyjęte. Tylko.... kogo upitrasimy Dziewczyny co Macie jakieś spec wymagania 8) ..... Mnie tam wsio co mam w kociołku byle by Wasze brzuszki pełne były...Pozdrawiam
************************** UWAGA ***************************
Właśnie jesteście świadkami powstania nowego produktu oooooooo nazwieeeeeeeeeee GORĄCY KOCIOŁEK!!!!!!!!!!! 8) nie mylić z gorącym kubkiem hahhahahaha Buziaki. _________________ Basia |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2005 8:24 am Temat postu: |
|
|
poswiecimy do kociolka kogos z naszego grona.....tylko nie wiem jeszce kogo ...tego najgrzeczniejszego .............a moze odwrotnie......co o tym sadzisz?
Monika |
|
Powrót do góry |
|
|
megi Stary wyjadacz
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2005 9:14 am Temat postu: |
|
|
Ja również Witam. Również miałam z początku trudności w poruszaniu się tu. Zaglądaj często, tu są naprawdę miłe osoby sama się o tym przekonałam.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
zuzka Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2005 11:40 am Temat postu: |
|
|
hej czarownico ty i monika dałyście świetny pomysł, możemy otworzyć nowy temat pn. gorący kociołek, gdzie moglibyśmy sie plusować i minusować a niegrzecznego ....raz w tygodniu np ....do kotła, a dla najgzreczniejszego np jakiś zaczrowany pieniążek...wymagałoby tylko, aby ktoś zgodził sie to wszystko zliczać no i ustalić jakieś reguły, wszystko w formie zabawy, mogłoby być ciekawie, co wy na to? _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
|
Powrót do góry |
|
|
czarownica65 Senior
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2005 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Irku zachowałyśmy się jak...gówniarze..poprosimy o najwyższy wymiar kary ...rozpanoszyłyśmy się na Twoim poście a w dodatu urządziłyśmy kuchnię polową ....Proponuję nowy post pod wezwaniem Gorący Kociołek:).... Pozdrówka _________________ Basia |
|
Powrót do góry |
|
|
zuzka Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2005 10:26 pm Temat postu: |
|
|
Irek przyłączam sie i ja do przeprosin bo też se pozwoliłam pisać nie na temat, ale u nas tak już jest , że zaczynamy jeden temat a obskoczymy ich podrodze dziesieć sorki sorki
Czarownico dobrze ześ sie zreflektowała w porę, bo inaczej chłopaka byśmy całkiem ugotowały _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 5:24 pm Temat postu: |
|
|
No to moze na poczatku Irka w ramach rekompensaty .....tylko troche podgrzejemy .a my same sie ugotujemy ...co to jest super pomysl......i
mysle ze jeszcze bardziej nas zblizy .......
Monika |
|
Powrót do góry |
|
|
|