|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agaj Junior
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 2:27 pm Temat postu: Błagam pomozcie |
|
|
Nie wiem co sie ze mna dzieje czy to toczeń i zaatakowany układ nerwowy,czy moze taki dziwny mam charakter.Czasami tak mam ,ze zaczynam czuc ogromna wscieklosc do wszystkich i o wszystko i wcale nie musze widziec w tym momencie tej osoby ,poprostu przypomina mi sie co mi kiedys zlego zrobila,chwilami mam ochote odciac sie od wszystkich,czuje sie zraniona i nierozumiana,mam rowniez mysli samobojcze ,pozatym zawroty glowy,rozbicie,dretwienie rak i nog.Toczen mialam zdiagnozowany w wieku nastu lat,pozniej wykluczony,a teraz jest wielka niewiadoma,dodam ,ze nie biore sterydow.Czy ktos tez tak ma??Robi mi sie tez dziwnie slabo czasami ,takie chwilowe utraty swiadomosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 5:27 pm Temat postu: |
|
|
witaj
ja mysle ze powinnas poprosic o skierowanie do neurologa z tymi utratami swiadomosci i drętwieniami
a to ze jestes chora powoduje ze czujesz ze nikt cie nie rozumie i nie potrafisz sie z tym pogodzic ze jestes troche inna, moze troche słabsza , troche mniej zaradna, mniej wytrzymała
jestes leczona przez jakiegos lekarza ?
moze trzeba od nowa podniesc temat choroby i rozwiazac zagadke
zmiany nastrojow u chorych to nic dziwnego gorzej jesli wpływaja one na nasze zycie , sporo osob sobie z tym radzi biorą leki przeciwdepresyjne
moze to by ci pomogło a na pewno przydałby sie psycholog
chyba na nowo musisz zacząc szukac pomocy u lekarzy _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
zielin81 Junior
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 9:13 pm Temat postu: hej |
|
|
hej agaj... Ja tez choruje na tocznia i mam takie same obiawy co ty zmiany nastroju itp ...tez sie zastanawiam co sie dzieje czasami pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|