|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martek Master butterfly
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2005 11:01 pm Temat postu: Re: homeopatia |
|
|
Poczytajcie:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2893093.html
Mnie akurat ta kłótnia nie interesuje.Jeszcze długo będzie trwało wzajemne zwalczanie się.
W tym artykule jednak podoba mi się ostatnie zdanie, to jest moje pobożne życzenia. _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2005 4:16 pm Temat postu: |
|
|
i właśnie dlatego mam ostatnio teorię, że jeżeli już decydować się na tzw. terapie alternatywne to najbezpieczniejszym wyborem jest homeopatia.
nie ma możliwości by zaszkodziła, a jak ktoś szuka nadziei to w tym wypadku przynajmniej nie przepłaci
wczoraj bolało mnie oko, było zaczerwienione, nie miałam nic do przemycia czy okładów a w aptece zaproponawano mi krople homeopatyczne i co? oczywiście że zadziałały! przyjemniej wlewać sobie tajemnicze krople z wygodnego zakraplacza niż podstawiać oko pod kran. efekt byłby pewnie zbliżony |
|
Powrót do góry |
|
|
zuzka Master butterfly
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2005 10:40 am Temat postu: |
|
|
hej, wpadłam na chwilkę do mojego "neti-przyjaciela" i przypomniało mi sie, gdzie czytałam ciekawy art.S. Barretta o homeopatii, proszę bardzo, bo widzę że potrzebne takie informacje:
http://www.mateusz.pl/wdrodze/nr380/03-wdr.htm
pozdrawionka
dodam tylko, że na przekór temu co pisze słynny dr Barrett, mój osobisty tatuś, który spał na klęczkach miesiącami, podparty łokciami, miał kłopoty z dyskiem itp, okropne bóle latami, właśnie po lekach homeopatycznych został wyleczony! Było to w roku 1972, po wieloletnich, nic nie dających leczeniach klinicznych - seria brana do smarowania i krople do picia przez 1 miesiąc zdziałały cuda. Powtórzył sobie to jeszcze raz chyba po dwóch latach, bo wróciły bóle choć już nie takie silne, i potem przez ponad 20 lat już ich nie miał. 10 lat temu zmarł na zawał.
I niech ktoś mówi co chce, sama to przeżyłam naocznie byłam świadkiem.
I zapewniam was, że to nie wiara w cudowną moc homeopatii go wyleczyła,
bo tak samo liczył i wierzył najpierw lekarzom, którzy dawali ,mu i zastrzyki, i tabletki i różne mazidła do smarowania, a butelki z lekami homeopatycznymi też kupował w aptece - w Poznaniu wysyłkowo.
Kto chce niech wierzy lub nie, ja wierzę! Bo widziałam! _________________ Walcz o swoje do szczęścia prawa
Niech świat się wali - Ty się nie poddawaj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|