Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DANULA Junior
|
Wysłany: Sob Sty 27, 2007 7:43 pm Temat postu: Witam serdecznie - DANULA |
|
|
Witam wszystkich jestem tu nowa chociaż od kilku miesiecy zaglądam na
Wasze forum.Jestem w trakcie diagnozy w kierunku choroby układowej tkanki łącznej.Czytalam tu dużo ciekawych porad,wiec może znajdzie sie cos dla mnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Moderator
|
Wysłany: Sob Sty 27, 2007 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Danula,
Bardzo miło, że zdecydowałaś się do nas dołączyć... (rrrrany, czuję się jak w reality show... podglądają nas ).
Z pewnością coś dla Ciebie się znajdzie, tylko nie bardzo wiadomo odczego zacząć. Toczeń? Twardzina? Czy może mieszana choroba tkanki łącznej? A może coś innego? Chorób tkanki łącznej jest całkiem sporo, a i odmian, wydawałoby się tej samej choroby jest równie dużo. Podaj więcej szczegółów. Co konkretnie podejrzewają, gdzie diagnozują, jakie są objawy itd. Będzie łatwiej w razie czego pokierować do właściwych źródeł. Zachęcam do udziału w dyskusjach, oczywiście zgodnie z zasadami Netykiety. Mam nadzieję, że lekturę wątków obowiązkowych masz już za sobą.
Na forum znajdziesz osoby z różnymi problemami - każdy przypadek ciekawy i oryginalny.
Wszyscy staramy się wzajemnie wspierać - dobrym słowem i poradą. Tylko tyle, a może aż tyle możemy. Czuj się swobodnie.
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Sob Sty 27, 2007 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Witajj Danula!
Na pewno coś się znajdzie, pamiętaj że początki są trudne, ale postaramy się pomóc ci przebrnąc przez najgorsze
Więc wal śmiało z pytaniami, nawet jeśli wydają ci się "głupie" W miarę możliwości zaspokoimy twoją ciekawość i uspokoimy skołatane nerwy.
Głowa do góry, okres diagnostyki jest najgorszy, potem juz z górki, niezaleznie co się okaże
Ale oczywiście zyczymy wyłącznie zdrowia! |
|
Powrót do góry |
|
|
Lidia Master butterfly
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 8:57 am Temat postu: |
|
|
Witaj Danula.Nawet jeśli wyniki wyjdą na tak to popatrz na forumowiczów.Z tym można żyć.A słoneczko zagląda do kazdego okienka trzeba tylko je odsłonić.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
|
kasiakuc Master butterfly
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 9:41 am Temat postu: |
|
|
witaj Danula to miło że zdecydowałas się nareszcie wyjść z ukrycia ..nie martw się wszystko będzie dobrze odpowiednie podejście i oswojenie się z sytuacją a nie jest tak źle..życzę jednak dobrych wyników i uniknięcia lupuska..może sie uda.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 5:26 pm Temat postu: |
|
|
witaj , jesli podglądasz i czytasz to troche nas znasz i wiesz ,że choroba to tylko częsc naszego zycia a zyjemy z nią wiele lat i jakos sie trzymamy , mozna , ją oswoic jak to uczynili niekórzy ale mozna sie z nią tez i zaprzyjaznić a w najgorszym przypadku mozna z nią zyc, to tez jest wazne, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
aga3013 Kadet
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam,ja mam twardzine ukladowa,napisz cos o Twojej chorobie jak sie zaczela,jakie sa podejrzenia.I nie martw sie,wszyscy tutaj jestesmy jedna wielka rodzinka. _________________ aga |
|
Powrót do góry |
|
|
KingS Kadet
|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Hej, ja również gorąco Cię witam! Cieszę się, że nasze grono się powiększa. A z tym reality show to rzeczywiście prawda (sama zanim zdecydowałam się zalogować to looknełam parę razy Hihi _________________ "Nie ważne jest skąd dokąd błądzisz, każdy drogę swą odnaleźć chce- pewnie i Ty!" |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 9:39 am Temat postu: |
|
|
witam i ja bardzo cieplutko i serdecznie _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Witaj zycze duzo zdrówka i szybkiej diagnozy... mieszańców u nas malo... ale do czytania informacji duzo i to bardzo... miłego pobytu u nas ..i Witaj jeszcze raz!! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
kicia Master butterfly
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:37 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja serdecznie i gorąco Kicia _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Agnieszka14 Master butterfly
|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 6:00 pm Temat postu: |
|
|
witaj Danula! |
|
Powrót do góry |