Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Itunia Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Kobieto! To i tak sporo zeszłaś. Spokojnie, dojdziesz do 40... To jest możliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
ludmila_07 Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:15 am Temat postu: |
|
|
mam nadzieję , choc teraz ostatnio mam kryzys i chce mi się jeść. i to dokładnie od dnia kiedy zaczął sie post
jakaś paranoja _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
monia n Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 10:57 am Temat postu: |
|
|
Jejuś też bym chciała schudnąć ale mi to nie wychodzi
staram się i nic. pije raz czerwoną raz zieloną herbate i nic
a mam wilczy apetyt bo biore hormony na tarczyce i encorton do tego i nic mi sie nie udaje zjechac _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 11:24 am Temat postu: |
|
|
monia ja też biore hormony i encorton i duzo innych ale musze sie postarać , chcę to zrobic dla siebie
czasem też mam ochote wszystko rzucić i zjesć cos dobrego czyli słodkiego
ale omijam z daleka
może sie uda _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
monia n Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 2:04 pm Temat postu: |
|
|
ludmiła a schudłaś już coś??? ja się odchudzam i nic kilo a zjem syto obiad ulubiony i od nowa..... _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
|
Itunia Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja schudłam, biorąc od 30mg (na początku) do 10mg Solupredu... Obecnie jestem na 7,5mg.
Trzeba pohamować ten wilczy apetyt. To da się zrobić. Wiem, co mówię. Mi akurat pomogła Cola Light, bo gdy miałam kryzys, wypijałam 1/2 szklanki i łaknienie mijało. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:30 pm Temat postu: |
|
|
Monia schudłam już 6 kg
albo dopiero
ale jeszcze powalczę
a wilczy głód to chyba wszyscy czasem mamy
w końcu należymy do partii wika _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
monia n Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:52 pm Temat postu: |
|
|
też bym tak chciała...
dosyć tego biorę się za siebie _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Monia najlepiej od razu , bo jak się odkłada
to w boczkach też się odkłada
i nie tylko... _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
monia n Master butterfly
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 5:35 pm Temat postu: |
|
|
chyba naprawde pora zacząć _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 7:29 pm Temat postu: |
|
|
Monia zacznij na trzy - cztery _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
Itunia Master butterfly
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Najtrudniej jest zacząć i przetrwać ten pierwszy 'krytyczny' okres. Potem jest tylko lepiej |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 8:19 pm Temat postu: |
|
|
jak ja się cieszę, że mi sterydy nawet w największych dawkach nie wzmagały apetytu
zgadzam się z Itunią że powinno się zmienić styl życia i odżywiania, a nie wprowadzać tylko krótko trwające diety _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 8:48 pm Temat postu: |
|
|
trzeba to zmienic w całym domu , tylko dziwna rzecz w moim domu wszyscy są szczupli , niektórzy aż za bardzo
musze się wyprowadzić _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
monia n Master butterfly
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 10:44 am Temat postu: |
|
|
Muszę się pochwalić, u mnie dieta!!! ciekawe na jak długo?? ale mam większą ochotę schudnąć bo siostra cioteczna żenić się bedzie niedługo więc trzeba u niej jakoś wyglądać _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
|
|