Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Chilled Kadet
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2020 11:20 am Temat postu: |
|
|
Dzięki. Dam znać.
Takie pytanko mam jeszcze .. czy jeśli to faktycznie toczniowy rumień a nie żadna alergia to można to czymś zapaćkać? Jakiś fluid czy coś?
Teraz tylko nawilżam i natłuszczam, normalnie nie używam makijażu ale teraz się nie czuję komfortowo i wolałabym to trochę przykryć ale boję się ..
Czego używacie na motyla? |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2020 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie pomogę bo rumien mialam raz w wieku 15 lat i odpukać w niemalowane nigdy nie powrócił. Myślę jednak ze nie powinno to stanowić problemu ale warto zasięgnąć porady lekarza. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
Chilled Kadet
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2020 8:57 am Temat postu: |
|
|
Hej!
No i okazuje się, że wujek Google mi dobrze podpowiedział .. lekarz się pytał, czy bolą mnie mięśnie bo to wygląda jak przy zapaleniu skórno-mięśniowym (czyli rumień heliotropowy) teraz pytanie, czy faktycznie mi się takie coś przypałętało czy to jednak od tocznia .. no ale 2 lata temu ten heliotropowy przeszedł w placki na policzkach a mięśnie nie bolały, więc chyba jednak Toczniowy
Dostałam sterydy (Cortineff i Locoid) a tydzień po Dermitopic. To dobry zestaw? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kownac90 Junior
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2021 1:15 am Temat postu: |
|
|
Witam,mam prbolem z alergią. Puchną mi oczy oraz mam wysypke. Zalezy mi na tym,by wreszcie sie zdiagnozowac,poneiwaz zawssze mam te obiawy w sezonie grzewczym. [url][/url]
Reklama usunięta |
|
Powrót do góry |
|
|
|