Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zuzana Junior
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 12:56 pm Temat postu: Jeszcze nie diagnoza...ale... |
|
|
Witajcie Motylki...
Długo Was nie odwiedzałam i juz zauważyłam zaległości.. Pozdrawiam cieplutko Was wszystkich.
Nie było mnie bo jak pisałam Wam już wcześniej, że miałam wizyt,ę u reumatologa i usłyszałam; tak moze Pani mieć toczeń... Po bardzo wnikliwej analizie i pytaniach dostałam skierowanie do Kliniki Chorób Wewnętrznych i Reumatologii na Szaserów do Warszawy. Znacie to miejsce? Boję się trochę i jestem nieżle zdenerwowana... Dlatego do Was piszę...
Acha i jeszcze jedno, lekarz zwróciła mi uwagę, że mam za mało białych krwinek... Coż... teraz jestem w pracy, zajęłam się na maxa zeby zwyczajnie nie myśleć, ale tak sie do końca nie da... Ale staram się
Pozdrawiam Was cieplutko
zuzana |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Zuzanno
Nie wahaj się, jeśli chcą cię położyć w szpitalu to korzystaj z okazji - szybkie i bezpłatne badania! To ogromne ułatwienie w diagnostyce, lepiej poświęcić kilka dni na intensywną diagnostykę i wdrożenie leczenia niż tułać się i czekać w nieskończoność...
Szpital na Szaserów to jeden z najlepszych ośrodków w W-wie, a co więcej z tego co donoszą pacjenci - lekarze w razie porzeby potrafią postarać się o eksperymentalne i drogie leczenie w razie konieczności, więc są na prawdę do przodu!
Przejrzyj ich stronę dla uspokojenia:
http://www.reumatologia.org.pl/
Jakby coś nie wyszło, to w W-wie jest ina obra placówka specjalistyczna, do której pacjenci ciągną z całego kraju:
Instytut Reumatologii
A co do białych krwinek - ich niski poziom czyli leukopenia to niestety może być jeden z objawów tocznia...
Na pewno na Szaserów poskładają wszystko do kupy, zinterpretują fachowo i będziesz mieć najgorsze za sobą.
trzymaj się |
|
Powrót do góry |
|
|
Zuzana Junior
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Nenya bardzo Ci dziękuję za pomoc i za słowa wsparcia. Pozdrawiam Cię cieplutko.
Pozdrawiam
Zuzana |
|
Powrót do góry |
|
|
monika.kala Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Czesc zuzana
U mnie stwierdzili tocznia pol roku temu.Poszlam do szpitala na dwa tygodnie i zrobili mi wszystki badania w ekspresowym tempie.Przez te dwa tygodnie wyspalam sie za wszystkie czasy nadrobilam zaleglosci w ksiazkach.Nie bylo tak zle.
Przed pobytem tulalam sie od lekarza do lekarza i nikt nie bral mnie powaznie.Teraz wiem co mi jest ,dostaje leki i bardzo o siebie dbam.
Jem zdrowo,nie baluje po nocach a jak juz mam jakos imprezke to na drugi dzien spie ile sie da.
Wiem,ze bardzo sie stresujesz i na to sie nic nie poradzi.Zawsze mozesz wpadac itutaj na forum wygadac sie .Uzyskasz duzo informacji o lekach i poznasz doswiadczenia innych.To bardzo pomaga. Powodzenia i trzymaj sie.
Monika Kala |
|
Powrót do góry |
|
|
aneta Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 3:45 pm Temat postu: |
|
|
nenya napisał: |
Witaj Zuzanno
Jakby coś nie wyszło, to w W-wie jest ina obra placówka specjalistyczna, do której pacjenci ciągną z całego kraju:
Instytut Reumatologii
|
niestety na ten kwartał juz nie przyjmują zapisów, mi kazali zadzwonic w kwietniu. _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi
|
|
Powrót do góry |
|
|
Itunia Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Trzymaj się, nie myśl ciągle o chorobie, a będzie dobrze |
|
Powrót do góry |
|
|
gusia_92 Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 4:02 pm Temat postu: |
|
|
trzymam kciuki by wszystko bylo wporzadku _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
didulka Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 4:22 pm Temat postu: |
|
|
najwazniejsze to sie nie poddac i nie dac sie chorubsku trzymaj sie |
|
Powrót do góry |
|
|
Zuzana Junior
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 10:02 am Temat postu: Dzięki... |
|
|
Dziękuje Wam kochane moje "ludziki wsparcia".. Nie wiem jak bez Was bym funkcjonowała))
Dla wszystkich DUUUUUŻŻŻŻYYYYYYYYY Całuseczek:)))
pozdrawiam
Zuzana |
|
Powrót do góry |
|
|
Agnieszka14 Master butterfly
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
Witaj Zuzanno! Co do tego Szpitala na Szaserów, to też mam dobrą opinię co prawda jest to opinia 'pośrednia' - koleżanki |
|
Powrót do góry |
|
|
|