|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aniams Kadet
![Kadet Kadet](http://toczen.pl/rank2.gif)
![](images/avatars/gallery/68.gif)
Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 38 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 1:29 pm Temat postu: |
|
|
A u mnie okazało się , że winna była gofrownica. Jakieś dziadostwo które robi z gofrów zakalce. Miałam chwilowo porzadna z philipsa i wychodziły dobre. Chyba trzeba sobie sprawic lepszy sprzęt ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subTrail/images/spacer.gif) |
Małgosia1 Master butterfly
![Master butterfly Master butterfly](http://toczen.pl/rank6.gif)
Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 1600 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 10:23 pm Temat postu: |
|
|
GOFRY
I przepis
2,5 szkl. mąki
0,5 szkl. cukru
3/4 szkl. mleka
1 szkl. wody
4 jajka
aromat waniliowy
czubata łyżeczka proszku do pieczenia
II przepis
3 szkl mąki
200 ml. mleka
200 ml. wody
3/4 szkl. oleju
2 czubate łyżeczki proszku do pieczenia
aromat zapachowy |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subTrail/images/spacer.gif) |
Margaret74 Moderator
![Moderator Moderator](http://toczen.pl/moderator.gif)
![](http://i55.tinypic.com/24qjzm0.jpg)
Dołączył: 02 Paź 2008 Posty: 5531 Skąd: Puszcza Notecka
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 1:13 pm Temat postu: |
|
|
dorzucę i ja sprawdzony przepis-z "Kuchni polskiej"
* 7dag.margaryny lub oleju
* 3 jaja,
* 15 dag.cukru,
* 30 dag.mąki,
* 1/4 litra mleka,
*2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia,
*aromat,sól
polecam bardzo-są chrupkie,pychotki no i tyle ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
![](http://i52.tinypic.com/2cofzhg.jpg) |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subTrail/images/spacer.gif) |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Powered by PhPBB © 2001, 2002 phpBB Group
|