Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ludmila_07 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
jedzenia w szpitalu
jest przede wszystkim zimne
i niedoprawione i bez wyrazu _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz F. Master butterfly
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:30 pm Temat postu: |
|
|
...i od razu widać i czuć w jakim nastroju jest kucharz _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 11:24 pm Temat postu: |
|
|
to nawet nie nastrój i nie kucharz
prawdziwy kucharz by się chochlą zaił jakby miał podac takie cos do jedzenia _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 11:31 pm Temat postu: |
|
|
rada: brać do szpitala trochę soli i już lepiej wszystko smakuje
nawet "białe szaleństwo", czyli codzienny twarożek bez smaku _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:09 am Temat postu: |
|
|
mnie to wkurza najbardziej makaron z pomielonym mięsem , a na drugi dzień ryż z takim samym , nie wiadomo czy to zwrot z poprzedniego dnia czy jakies nowe gnioty
i wygląda to szaro-buro
twarożek przy tym jest de best
ja tylko trawię sok pomidorowy w kartoniku bo mnie zawsze dopotaszają _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
Łukasz F. Master butterfly
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:18 am Temat postu: |
|
|
A na koniec "zupa [z] tygodnia"
Dobrze, że w Wojewódzkim w Gdańsku już nie dają zup- znajoma jak była tam parę lat temu to aż się bała spróbować (łyżka na szczęście zniosła ten eksperyment )... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:18 am Temat postu: |
|
|
u nas dają zupę
i drugie dania na plastikowym talerzyku , ofoliowane dzień wcześniej
zimne jak diabli, zakrzepniete
jak ktos ma po tym być zdrowy to ja współczuję _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
|