| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

jagula Master butterfly

| 

Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 11:02 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

dobrze to sobie wykombinowała   _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ludmila_07 Master butterfly

| 

Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 12:48 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

a moja córcia ostatnio przyszła z przedszkola i ze smutkiem stwierdziła że nie było ,, pani od paciorków"

trochę potrwało zanim skojarzyłam że chodzi o katechetkę , którą pokazywałam jej w kościele _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka

W naszym życiu jak na palecie artysty jest  jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości

Mark Chagall | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kinga Moderator

| 

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 1:28 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Krzyś mówi: a wiesz jak się nazywają bilety (MZK) nie dla dzieci? bilety starościowe    

a Pani w przedszkolu kazała siedzieć po turecku, nie po polsku        _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy. 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jagula Master butterfly

| 

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 3:10 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Kinga...dzieci w tym wieku są niezłe   

niedawno przymierzałam spódnicę - trochę krótką i hmmm...wydawało mi się ,że jestem już na takie za stara    więc dla dodania sobie pewności pytam się  synka jak wyglądam  a on na to : fajnie! i nawet wyglądasz jak kobieta             _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kinga Moderator

| 

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 3:14 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

to Ciebie ładnie podsumował hahahaha    _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy. 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jagula Master butterfly

| 

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 3:18 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Kinga...dzieci w tym wieku są niezłe   

niedawno przymierzałam spódnicę - trochę krótką i hmmm...wydawało mi się ,że jestem już na takie za stara    więc dla dodania sobie pewności pytam się  synka jak wyglądam  a on na to : fajnie! i nawet wyglądasz jak kobieta             _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
  | 

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 9:49 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Kinga podsumował, podsumował...jak widzi codziennie taką mamusię jak w avantarku?  

A może sobie skojarzył spodnie jako męskie a Ty często chyba chodzisz w spodniach.

Dzieci sa genialne...to sobie kombinują w tych główkach. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Itunia Master butterfly

| 

Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 6:35 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Niezły z niego 'obserwator'      | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

misio Stary wyjadacz

| 

Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 7:49 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Moja córka jak uczyłyś sie pacierza mówiła "chleba naszego poprzedniego" i to dopiero po pewnym czasie się zorientowalam , że tak sobie przekręca.

Poprzednie kolędy były dobre , moje dziecko śpiewało sobie " chała na wysokości" , prawda  , że też pięknie .

Miała jakieś 3 lata, siedzimy przy stole , jemy obiad , moja Dorotka - mamusiu kucnij buzią - chodziło o to żebym pochyliła się nad talerzem , no i co Wy na to?

Miała 2 latka poprosiła - sięgnij mi bluzkę w spodnie- chodziło o wkasanie bluzki w spodnie . 

Jak chciała m pomóc to wołała - mamusi będę ci tomagać - , inna sprawa że jak mi "tomagała" przy praniu to trzeba było ją potem przebrać całą.

Jak tapetowliśmy gdy miała 3 lata , to potem jej niebieski dresik też można było przylepić do ściany.

Jak się pobrudziła to wołała rze trzeba to " odpierzyć" | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

biedronka999 Stary wyjadacz

| 

Wysłany: Pon Paź 06, 2008 9:02 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Hmmm słynne powiedzenie mojej młodszej siostrzyczki (wówczas 7,8 letniej) skierowane do mnie

- nie martw sie Kasiu! Obie jestesmy takie same tylko ja trochę ładniejsza:))

Innym razem męczyla mnie zebym poodbijała z nią balonem. Niestety bylam strasznie zmeczona i nie mialam ochoty nawet glowy podniesc:) Wtedy siostra stanela na srodku pokoju, podparla sie rekami i podnioslym, powaznym tonem mówi do mnie:

- Ehh... (tu dosc ciekawy ton;D) problem depresji dotyka wiele kobiet.. 

)) _________________ Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję.

Kasia. Dzieścia. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kinga Moderator

| 

Wysłany: Nie Lis 09, 2008 9:46 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ostatnio Krzyś jak coś walnie to nie wiadomo, co zrobić     a zapamiętać tego nie sposób    

napiszę, co ostatnio zrobił w drogerii   

ja sobie wybierałam błyszczyk z Maybelline, sklep samoobsługa więc szperałam w "szafie kolorowej" (kobietki wiedzą o co chodzi); Krzyś jakiś tak grzeczniutki był, po pewnym czasie panie z obsługi pokładają się ze śmiechu-ja patrzę na mojego bracholka-a on całą buzię umalował sobie kolorowymi cieniami z szafy kolorowej (już innej firmy)        indiańskie barwy wojenne       

nie dość, że musiałam czyścić jego, to jeszcze te cienie-testery, bo kolory pomieszane były przez jego zgrabniutkie paluszki    _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy. 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

abisynka Master butterfly

| 

Wysłany: Nie Lis 09, 2008 11:51 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

kinga niezły ten twój braciszek  

wczoraj moja 5 letnia siostrzenieca pokazuje mi swój zeszyt w którym uczy się pisać, liczyć i przy okazji rysuje co jej do głowy wpadnie    

pokazuje mi dumna swoje wypociny i ja ją chwalę    . nagle pokazuje mi pierwszą stronę z zeszycie namalowane jajo z kreską w pionie dzielącą jajo na dwie połówki i mówi "zgadnij ciociu co to jest? ". ja oczy i zastanawiam się co to jest       . ja nie wiem     a ona mi z wielkim brechotem oznajmia że : "to jest twoja dupa ciociu!" . normlanie nie wiedziałam co powiedzieć i ja jej mówie "no wiesz dupa tak nie wygląda..." o ona do mnie "no tak ciociu twoja nie bo brakuje na niej pryszczy! mam domalować? "          normlanie myślałam że ją zamorduje       a ja ostatnio jestem cała w kropki i cóż ona uznała że móje szanowne pupsko też    

co za potwór    i powiedziała że zabierze ten zeszyt do pszedszkola i go wszystkim pokaże    _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie"
  Ostatnio zmieniony przez abisynka dnia Pon Lis 10, 2008 6:49 pm, w całości zmieniany 1 raz | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Itunia Master butterfly

| 

Wysłany: Pon Lis 10, 2008 6:24 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Oż to mały potworek         | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kinga Moderator

| 

Wysłany: Czw Sty 01, 2009 12:44 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ostatnio po chrzcinach, mój braciszek (którego też jestem chrzestną) powiedział, że muszę się wyprowadzić, bo chrzestni nie mogą mieszkać razem z chrześniakami       

a dziś, kiedy rodzice próbowali mu rano antybiotyk podać, a on jeszcze spał -strasznie protestował; w końcu mówi do ojca: przecież powiedziałam "NIE", czy ty rozumiesz co oznacza to słowo       

potem tego nie pamiętał       _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy. 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
  | 

Wysłany: Czw Sty 01, 2009 7:42 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Kinga ale Twój braciszek stanowczy    to tatuś chyba zaniemówił jak usłyszał te słowa. Co do tego że chrzestni nie mogą mieszkać z chrześniakami to pierwsze słysze.   _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|